Webshop

Bestellen? Wij adviseren een basispakket!

FAMILY ESSENTIALS KIT

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje” en prima start wanneer je je gezondheid wil gaan ondersteunen met de meest zuivere essentiële oliën ter wereld.

Family ESSENTIALS® Kit bevat 10 flesje van 5ml met:
Lavendel
Citroen
Pepermunt
TeaTree
Oregano
Frankincense
Deep Blue®
Breathe
DigestZen®
On Guard®


Gratis Pepermunt en OnGuard beadlets handig voor onderweg!


Prijs € 169.95 (incl. BTW en verzendkosten)

Bij bestelling van dit basispakket maken we indien gewenst een afspraak om je persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van de essentiële oliën.

 

slechts € 4,95 verzendkosten   |   v.a. € 50 gratis verzending 

 


Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien - ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën, ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant z'n aroma, beschermen 'm tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

Alle enkelvoudige essentiële oliën van doTerra hebben het keurmerk CPTG®. 

Voor een aantal veel voorkomende toepassingen heeft doTerra speciale mengsels van essentiële oliën samengesteld. De enkelvoudige essentiële oliën in elk mengsel hebben het CPTG keurmerk. 


Wat is een doTERRA kortingsaccount

Je eigen kortingsaccount en direct 25% korting op het gehele doTERRA assortiment